Suntec Wellness GmbH

Leading climates! 

Onze afdeling luchtbehandeling omvat de productgroepen voor luchtontvochtiging, luchtbevochtiging en luchtreiniging.

SUNTEC WELLNESS biedt de mobiele luchtontvochtigers van het merk DRYFIX in de vermogensklassen tussen 10 en 20 liter ontvochtigingscapaciteit aan. De modellen vallen op door gemakkelijke bediening en spaarzaam verbruik. Alle toestellen beschikken over een geïntegreerde watertank die ze mobiel inzetbaar maakt. Met behulp van een drainagebuis zijn de toestellen natuurlijk ook continu inzetbaar.

Onze mobiele luchtbevochtigers van het merk MONSUN bieden wij met verschillende faciliteiten aan. De toestellen werken rustig en betrouwbaar en zorgen ervoor dat de relatieve luchtvochtigheid in uw ruimtes bijvoorbeeld tijdens het stookseizoen tussen 30 - 60 % blijft. Dit is een voor de mens aangename en gezonde luchtvochtigheid. De luchtbevochtigers gaan dus de door het stoken veroorzaakte uitdroging van de ruimtelucht tegen.

De luchtreinigers van het merk AIR CARE helpen om vervuilde ruimtelucht te verschonen. Dit is van toepassing voor geuren en rook maar ook voor kiemen, bacteriën en sporen. Met deze toestellen kunnen personen met allergieproblemen zoals bijvoorbeeld hooikoorts, het gehalte van gras- en ander stuifmeel in de lucht aanzienlijk reduceren en zo de luchtkwaliteit verbeteren.

Meer informatie evenals technische data kunt u in het downloadgedeelte vinden.