Suntec Wellness GmbH

Leading climates!Voor de efficiënte en betaalbare (vertaald van 'prijsgunstige') airconditioning van binnenruimtes bieden wij drie categorieën van airconditioners aan. Deze zijn ingedeeld naar vermogensklassen met een koel- (en/of verwarmings-)vermogen van 2,0 tot 5,2 KW en - afhankelijk van het model- dus geschikt voor ruimtes van 40 tot 260 m 3.

Mobiele airconditioners zijn bijzonder goed geschikt voor de tijdelijke en prijstechnisch voordelige klimatisering van ruimtes, die in de loop van de dag op verschillende manieren gebruikt worden. Bijvoorbeeld woon- en werkruimtes overdag en slaapruimtes 's nachts. In dit segment bieden wij prijsgunstige toestellen met een hoge prestatie. Maar ons aanbod omvat ook mobiele airconditioners met invertertechnologie tot en met 5,2 KW koel- (en/of verwarm-)capaciteit voor hoge en speciale eisen.

Onze innovatieve TRANSFORM serie combineert de voordelen van mobiele airconditioners en installatie-airconditioners (split). De TRANSFORM toestellen koelen en verwarmen met het principe van de warmtepomp, ze werken dus op een zeer efficiënte manier en zijn het hele jaar door in zeer uiteenlopende situaties inzetbaar. De TRANSFORM airconditioners hebben naast de binnenmodus ook een buitenmodus en leiden dan de gekoelde lucht van buiten naar de te koelen ruimte (bedoel je hier: ...de gekoelde lucht via buiten? of de koele lucht van buiten?) - een interessant alternatief voor bijvoorbeeld zomerhuisjes, voor de camping of als bijverwarming.

Installatie airconditioners (split) kunnen wij in twee varianten aanbieden: toestellen met Quick Disconnect en voorgevulde koelmiddelpijpen zijn bijzonder geschikt voor de snelle en goedkope installatie. Toestellen zonder Quick Disconnect zijn in de aanschaffing gunstiger, maar moet verplicht door koelmiddel(?) airconditioning technicus geïnstalleerd worden, die het systeem met het benodigde koelmiddel vult. Installatie airconditioners van SUNTEC WELLNESS kunnen zowel voor de koeling als voor de verwarming van ruimtes gebruikt worden en werken kostenbesparend en efficiënt met het warmtepompprincipe.

Alle SUNTEC Wellness airconditioners beschikken aanvullend over een aparte functie voor de ontvochtiging van lucht. Afhankelijk van het model kunnen deze toestellen tot 70 liter vocht onttrekken aan de binnenlucht. Deze toestellen zijn dus afhankelijk van de omgevingsvoorwaarden ook als hoge prestatie ontvochtiger inzetbaar.

Een toestel van gemiddelde vermogensklasse verbruikt hiervoor, dankzij de hoge energieefficiëntieklasse 'A', zowel voor het koelen als voor het verwarmen, gemiddeld maar circa 0,19 € per uur. Vergeleken met bijvoorbeeld airco's in auto's, die gemiddeld 1 liter benzine per uur nodig hebben (circa 1,45 €) is dit duidelijk gunstiger.

Meer informatie evenals technische data kunt u in het downloadgedeelte vinden.