Suntec Wellness GmbH

Leading climates!Het KLIMATRONIC® programma


Ons aanbod op het gebied van airconditioning, ventilatie, luchtbehandeling en verwarming

Klimatisering, bevochtiging, ontvochtiging, ventilatie, luchtreiniging en verwarming - SUNTEC WELLNESS biedt hoge kwaliteit elektische toestellen voor verschillende toepassingsgebieden van de luchtbehandeling tegen een attractieve prijs-prestatie verhouding. Onze producten zijn over het algemeen plug-in en kunnen dus door de consument direct zonder vorige installatie gebruikt worden. Een ander pluspunt is de gemakkelijke bediening van onze producten.

De consument en onze Europese handelspartner waarderen het lage reclamatie niveau van SUNTEC WELLNESS producten. Dit wordt bereikt door het consequent gebruik van hoogwaardige componenten, met name in de 'hart' van onze producten. Zo gebruiken wij bij onze mobiele airconditioners uitsluitend kwaliteitsmerk compressoren, omdat de compressor uiteindelijk beslissend is voor de levensduur, de weerstand en de efficiëntie van de airconditioner. Ons doel is deze standaard door dagelijkse kwaliteitscontroles te waarborgen en te verbeteren. Indien een product toch reden tot reclamatie geeft, staan wij bekend om onze snelle en klantvriendelijke schikking door de After Sales, die door de consument en onze handelspartners zeer gewaardeerd wordt.

U kunt zich op de verschillende onderdelen van onze website informeren over onze productgroepen en over specifieke producten. Meer informatie evenals technische data kunt u ook in het downloadgedeelte vinden.