Suntec Wellness GmbH

Leading climates!A KLIMATRONIC® programot


Ajánlatunk a következő területeken: légkondicionáló, szellőztető, légkezelő és fűtés

Klimatizálás, párásítás, páramentesítés, ventilláció, tisztítás és fűtés - a SUNTEC Wellness minőségi elektomos készülékeket kínál a légkezelés legkülönbözőbb felhasználási területein és ezt kedvező ár/érték arányban. Termékeink általában csatlakoztatásra előkészítettek és a  felhasználó azonnal üzembe tudja helyezni. Egy további pozitívum, hogy a készülékeink egyszerűen kezelhetők. 

Végfelhasználóink és az európai kereskedőink is nagyra értékelik a SUNTEC-Wellness termékek alacsony reklamációs arányát. Ezt a magas minőségű alkatrészek következetesen használatával érjük el, különösen figyelünk erre a termékeink legfontosabb elemeinél.  A mobil légkondicionáló készülékekbe pl. kizárólag minőségi márka kompresszort építünk, hiszen egy légkondicionáló készülék élettartamát, tartósságát és hatékonyságát végül is a kompresszor határozza meg.  Célunk, hogy ezeket a szabvány által előírt követelményeket a termelésben és minőségellenőrzés során naponta biztosítsuk és javítsuk. Esetleges reklamáció esetén vevőorientált és gyors After-Sales tevékenységünkről vagyunk ismertek - ezt nagyra értékelik a végfelhasználók és a kereskedők is. 

Informálódjon az alábbiakban a különböző árucsaládjainkról és egyes termékeinkről. További információt valamint technikai adatokat a download funkció használatával kaphat.