Suntec Wellness GmbH

Leading climates!Levegőkezelés termékcsoportunk magába foglalja a páramentesítést, a párásítást és a levegő tisztítását. 

A DryFix mobil páramentesítő készülék napi 10 és 20 liter közötti páramentesítési teljesítményt tesz lehetővé. A modellek előnye a könnyű kezelhetőség és a takarékos fogyasztás. Az összes készülék beépített víztankkal rendelkezik és ezért helyiségtől függetlenül üzemltethető,  de egy vízelvezető cső segítségével tartós üzemmódban is működtethető. 

A MONSUN mobil párásító készülék többféle változatban kapható. A készülékek zavartalanul és megbízhatóan működnek és biztosítják, hogy a relatív páratartalom a fűtési szezonban az emberi szervezet számára kellemes és egészséges tartományban (30-60%) mozogjon. Nem engedi a levegőt kiszáradni a fűtési szezonban.

Az AirCare légtisztító készülék megtisztítja a helyiség erősen szennyezett levegőjét: a kellemetlen szagokat, cigarettafüstöt, a penészt, baktériumokat és gombákat. Ezekkel a készülékekkel az allergiaproblémák, mint például a szénanátha és egyéb fű- és pollenallergiák jelentősen csökkenthetők, mivel kiszűrik a levegőből az allergén részecskéket és javítják a levegő minőségét. 

További információkat valamint technikai adatokat a download funkció használatával kaphat.