Suntec Wellness GmbH

Leading climates!











Egy helyiség hatékony és költségtakarékos klimatizálásához három különböző kategóriájú légkondicionáló készüléket kínálunk,  2,0-től 5,2 KW-ig hűtő ill. fűtő teljesítményosztályba felosztva és modelltől függően 40 és 260 m3-ű helyiségekhez. 

A mobil  légkondicionáló készülékek különösen alkalmasak a nap folyamán különböző céllal használt helyiségek költséghatékony klimatizálására, mint például napközben a lakó- és dolgozószoba, éjszaka pedig a hálószoba.  Ebben a szegmesben nagy teljesítményű és megfizethető árú készülékeket kínálunk.  Termékpalettánk magába foglal olyan, akár 5,2 kWhűtő/fűtőteljesítményű  mobil inverter légkondicionáló készülékeket is, amelyeket speciális igényekre fejlesztetttünk ki. 

A mobil és telepített légkondicionálóink előnyeit a TRANSFORM sorozat egyesíti.  A készülékek, amelyek a hőszivattyú elvén hűtenek és fűtenek, különösen hatékonyak és a legkülönbözőbb területeken egész éven át használhatók. Így a TRANSFORM-készüléket például kültéren is lehet üzemeltetni, mert a lehűtött levegőt kívülről is be tudja vezetni a hűteni kívánt helyiségbe  - érdekes alternatíva pl. hétvégi házakba és kempingekbe vagy fűtési idényen kívül. 

Kétféle beépített légkondicionáló készüléket kínálunk: a gyorscsatlakozóval és az előretöltött hűtőfolyadékkal rendelkező készülékeket gyorsan és költséghatékonyan lehet beszerelni. A gyorscsatlakozó nélküli készülékek ára kedvezőbb, de csak klímatechnikus tudja beszerelni, mivel a rendszert fel kell töltenie a szükséges fűtőfolyadékkal.  A SUNTEC Wellness beépített légkondicionáló készülékeit használhatjuk helyiségek hűtésére és fűtésére is és mivel egy hőszivattyú elvén működnek, még költséghatékonyak is. 

Az összes SUNTEC-Wellness légkondicionáló készülék rendelkezik egy további - helyiségek páramentesítésére alkalmas - funkcióval is. Modelltől függően a levegőt akár 70 l nedvességtől is megszabadíthatjuk a páramentesítő funkció üzemeltetésével - ezek a készülékek a környezeti feltételektől függően akár nagyteljesítményű páramentesítőként is használhatók. 

Egy közepes teljesítményű készülék az "A" energiahatékonysági osztálynak köszönhetően hűtő és fűtő üzemmódban is átlagosan óránként kb. 19 eurocent költséggel működik. Ez jelentősen kedvezőbb, mint például egy Kfz-légkondicionáló készülék, amely óránként átlagosan 1 l benzint fogyaszt, ami kb.  1,45 € költséget jelent. 

További információkat valamint technikai adatokat a download funkció használatával kaphat.